2017 er fløjet afsted og vi er allerede over halvvejs gennem året. De fleste af os har arbejdet hårdt, haft anstrengende aktiviteter, og har ikke haft ret meget tid til at stoppe op og trække vejret. Og med den travleste ferie lige om hjørnet kræver den kommende sæson, at du er i den bedste sindstilstand, fyldt med glæde, positivitet og overskud. For at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv, har vi samlet en liste med de bedste opladningssteder, hvor du kan slappe af, tanke batterierne op og forberede dig til resten af året.

  1. Resort A-Rosa Kitzbühel

Østrig

Resortet er udformet som et slot og byder gæsterne velkommen til en ny verden med klassisk elegance i en naturlig europæisk indretning. Ud over de tyrolske alper, så giver dette panoramaudsigtede feriested dig mulighed for at holde dig væk fra den travle verden, som du normalt lever i. Når du begynder at lærer dig selv at kende igen, begynder den næste fase af dit livs rejse.

Hvordan foregår det?

Skræddersy din pakke til dine individuelle behov og ønsker. Med 7 saunaer, 21 behandlingsrum, Hammam (tyrkisk bad) Rassul (arabisk bad) inden- og udendørs pool, fitnesscenter, personlige træner, har dette luksuriøse sted alt hvad hjertet begære.

Bedste tidspunkt for besøg:

Det bedste tidspunkt at besøge dette vidunderlige sted, er når du har brug for det –når din krop og sjæl har brug for at blive plejet.

  1. BodyHoliday

Saint Lucia

Et udsøgt sted at trække sig tilbage til, med all-inclusive sundhed og velvære. Hvis du leder efter ”mig+mig= et bedre mig”, så siger gæsterne ofte at BodyHoliday er det mest ekstraordinære wellness sted i verden, da det opfylder alle behovene på listen, herunder styrke og koordination til din krop.

Hvordan foregår det?

Når du bestiller dit ophold oprettes der en sundheds- og wellnessplan for dig. Med sport, sind og kropsbehandlinger, samt lækker mad vil BodyHolidays være lige præcis det tilflugtssted, du har brug for. Alle BodyHolidays medarbejdere rådgiver dig nøje ud fra dine behov og guider dig gennem opholdet, så du kan opnå maksimale resultater

3. Chiva-Som International Health Resort

Thailand

Dette ”paradis på jorden” repræsenterer alle former for harmoni. Fred, balance og liv er forenet så de møder og komplementere hinanden, så du føler at du bedre kan leve et lykkeligere, sundere og et mere harmonisk liv.

Hvordan foregår det?

Spa og klinisk test står til rådighed for at imødekomme gæstens behov på både et medicinsk og holistisk niveau. Gæsterne kan foretage særlige anmodninger om behandlinger (herunder medicinske problemer de ønsker at få løst) eller de kan deltage i et vandbad, hvor deres behov vurderes, og de bedste behandlinger for deres ophold bestemmes.

4. Sanctuary Camelback Mountain Resort and Spa

Arizona, U. S. A.

Træd ud af byen og ind i bjergene, da du her kan forkæle dig selv og din krop med behandlinger. Dette verdensberømte spa er blevet beskrevet som et paradis for den moderne rejsende, hvor du vil nyde udbyttet af et platin resort, mens din krop behandles for alt i et afslappende tempo.  Deres paddle board yoga som foregår i en uendelig stor pool er mange af gæsternes favorit.

Hvordan foregår det?

Dette er en uafhængig spa, så du kan selv bestemme hvilke behandlinger du vil have, mens du er her. Hvis du vil have en specialist til at guide dig, kan du tale med en in-house forud for besøget og få en spa tur planlagt til når du ankommer.

Bedste tidspunkt for besøg:

Spabadet bliver renoveret fra juli til oktober 2017, men der vil stadig være muligheder for at få behandlinger.

Der findes ingen dårlige tidspunkter for selvrefleksion eller for at forbedre din trivsel. Disse 4 destination har de perfekte omgivelser for dine reflekterende og afslapnings behov. Sørg for at tjekke Hotels.com ud for gode tilbud til din næste holistiske ferie. Bestil dit besøg via DubLi.com og tjen Cash Back på alle dine bookninger. Fantastiske rabatter og mulighed for at spare penge er den bedste måde at starte en ferie på – og dit nye jeg på!

 

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)