At rejse sammen med dine børn er en fantastisk måde at være sammen som familie på, men det kan også virke lidt skræmmende, uanset om du har gjort det før eller om det er første gang. For at gøre din ferie så sjov og stressfri så muligt, har vi samlet 5 tips til når man rejser med børn i alle aldre.

Book tidligt

Book dit fly og hotel så tidligt som muligt. Du kan både spare penge, men du sikrer dig også, at du selv kan vælge flysæder, reservere måltider, eller få en familiesuite på hotellet. Mange hoteller tilbyder familievenlige faciliteter lige fra vugger til klapvogne, børnepools som er bemandet med livreddere, samt aktiviteter for teenagere. Derudover, når du bestiller via DubLi.com får du Cash Back når du handler, uanset om du booker fly med Emirates, hotelophold hos Booking.com eller biludlejning og udflugter fra Priceline.com.

Planlæg jeres rejse

Planlæg jeres rejse på forhånd, og få input fra børnene. Hvis dine børn er gamle nok, så få dem til at undersøge steder og aktiviteter, som appellerer til dem. Ved at undersøge hvilke muligheder der er, kan du bestille attraktioner og udflugter på forhånd og dermed undgå lange ventetider, eller blive negativt overrasket, hvis noget er lukket. Ved at planlægge noget, har hele familien også noget at se frem til, og vil være tålmodig på andre tidspunkter, fordi de ved, at alle nok skal få deres ynglings sted at se. Gør de yngre børn interesseret i de steder i skal besøge, ved at fortælle historier om det i skal se, og giv dem nogle muligheder, så de også føler sig inkluderet i planlægningen.

Pak smartere, ikke tungere.

Lad være med at pakke i sidste øjeblik – da du sikkert kommer til at glemme nogle væsentlige ting. I din håndbagage bør du have; håndsprit, vådservietter, ekstra tøj, plastikposer, lidt snacks og lidt legetøj. Så snart dine børn er i stand til det, bør de selv bære deres egen rygsæk, som er pakket med din hjælp. De vil føle sig mere ansvarlige samtidig med, at det sparer plads til resten af familiens bagage. Vær forberedt på vejret. Hvis du skal et varmt sted hen så husk solcreme med høj faktor samt solhatte. For at undgå at skulle ind på et apotek, så pak nogle miature toiletartikler og medicin (Panodiler, plaster, mm.).

Medbring børnevenligt underholdning

Lige fra korte flyrejser til lange bilture, kan en rejse være en prøvelse for forældre til små børn. Mens dine teenagere elsker at se film, høre musik, sove eller spille på deres telefon, kan småbørn blive en kamp, når de tages ud af deres rutine. Hav en tablet med, hvor der er spil og videoer på eller nogle malebøger hvis de begynder at kede sig. en anden sjov ide, der kan underholde børnene hele turen er at give dem et kamera, helst et robust og børnevenlig version, så de kan tage billeder af deres omgivelser og fokusere på hvad der interesserer dem. Du kan også opfordre dem til at skrive rejsedagbog, hvor de skriver alle de nye ting de har oplevet og prøvet, klistrer billetter, kuponer og andet souvenir ind i bogen. Det er ikke kun sjovt når den laves, men også når de bliver ældre og ser tilbage på deres rejser, og hvordan de oplevede turen med et barns øjne. Ud over underholdningsmulighederne, så glem ikke de ovennævnte snacks. Sult –sammen med træthed – er en af de største udløsere til et hysterisk anfald hos de små størrelser.

Pas på hinanden

At holde alle trygge imens i rejser, bør være første prioritet. At lade børnene udforske deres nysgerrighed, samtidig med at du hele tiden har et vågent øje på dem, kan være svært at mestre, så her er et par tips til, hvordan du bevare roen i sindet. Du kan f.eks. skrive jeres telefon nummer ned på dit barns arm, så hvis de ikke kan finde dig, er du kun et opkald væk. For yngre børn kan en bærbar tracker være løsningen, og der er en række forskellige telefonapps som koster mellem $10 og $100. Ved hjælp af GPS eller Bluetooth kan de spore dit barn fra 50 meter væk til hvor som helst. De er ofte vandtætte, og nogle har endda SOS knapper, alarmer og to-vejs funktioner. Vælg den som passer bedst til dit behov og køb den over DubLi.com for at få Cash Back på dit køb. Vores top 1 valg er AMBER alarm GPS, som har en bred vifte af valgmuligheder, og kan købes i Wallmart.

(Visited 19 times, 1 visits today)