Når der kommer til mænds tøj og stil, så tror mange at der ikke er så meget i det. Mænd står op, går i bad, tager tøj på og tager afsted, ikk? Det er ikke altid tilfældet. Fra jakker, skjorter, bukser og sko, er der meget at tænke på og med de evige skiftende trends, hvem ved så hvad stilen er her og nu?

Heldigvis har vi samlet en kort liste over must-haves beklædningsgenstande som du ikke kan gå helt galt i byen med, hvis du ønsker at peppe din stil lidt op.

Bukser med den rigtige pasform

Alle ved efterhånden, at du ikke kan helt galt i byen med et par velsiddende bukser, men den perfekte pasform er der stadig mange der undgår. Lige fra jeans til chinos til corduroys og alt derimellem, bør tages til en skrædder, hvis de ikke sidder som de skal. Ved habbit bukser bør du sikre, at de ikke er for løse, ej heller for stramme og de skal gå til omkring anklen. Corduroys og chinos kan være lidt mere løse alt efter lejligheden. Ved forretningsmøder er habbit bukser særlig velegnet, og hvis det er ved mere afslappede omgivelser kan jeans være et godt valg. Slimfit jeans er ikke længere in, men det er derimod en ensartet pasform i mørkt stof.

Bomber Jakken

 

Bomber jakken er i øjeblikket meget populær, og vi elsker den også. Det er en let løsning og kan sættes sammen med jeans og t-shirt, eller en stribet skjorte med slacks. Det er et look som både kendte og stylister elsker. Selvom ikke alle ser lige så seje ud som Ryan Gosling i en bomberjakke, så tager den dig et skridt tættere på en cool stil. Det er en nem løsning i de travle weekender, når jakkesættet er for formelt og denim er for afslappet.

Farverige skjorter

Inden du får associationer med Hawaii eller din fars blomstrede skjorter, så vær med os på den her. I teorien kan blomsteræren være lidt lunefuld, men når den kommer med et afdæmpet tryk, kan den både dresse dig op og ned. Hav den på sammen med et par mørke denim bukser eller shorts, og du vil stå skarpt til en weekend brunch eller en aften ude. Du tager ikke en risiko ved at implementere et farverigt stykke tøj til din garderobe.

Hættetrøje

 

Det hører ikke kun din skoletid til, at gå med hættetrøje; masser af modedesignere elsker den og bruger den i mange af deres outfits. Lige fra Justin Bieber til The Rock går rundt med dem og er et must-have at have på i løbet af ugen. Uanset om den er mørkegrå eller bordeaux kan en hættetrøje tilføje noget personligt til din stil. Vælg en der er lavet i bomuld og uden et logo for at holde dig ajour med trenden. Du vil måske opleve at din kæreste stjæler den –ligesom i gymnasiet.

Hvide sneakers

 

Den hvide sneakers – en minimalistisk drøm som møder fashion. Helt hvid, eller med enkle detaljer vil tilføje et ekstra frisk pust til dit outfit, og du vil altid se cool ud. Denne sko gør andre opmærksom på at du er med på modens tendenser, men hold dig til dem som kan holde sig i flere år. Kig efter moderne design og undgå 90’ernes stil – så ligner du mere David Beckham og mindre Steve Jobs.

Mange tror at det er lettere sagt end gjort at se smart ud og være godt klædt. Med så mange forskellige muligheder er det let at vælge det forkerte, men bare rolig, vi skal nok hjælpe dig. Når du handler via DubLi.com kommer du ikke bare til at se smart ud, du kommer også til at få store besparelser, og endda Cash Back på alle dine køb.

 

 

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)