Et flot outfit behøver ikke koste en bondegård, og du behøver heller ikke være en stylist for at kunne sætte det sammen. Så selvom du bare skal mødes med en veninde til en kop kaffe eller en tur i et storcenter, så kan du sagtens style dit outfit. Giv dit udseende et frisk pust til weekenden med nogle få ændringer, der vil få dit almindelige tøj til at se formidabelt ud. Disse 6 accessories vil omdanne selv dit mest simple tøj til et outfit, der er et photoshoot værd!

 

Klassisk Fedora hat

Den tidløse fedora hat tog i det forrige århundrede tøjet til et helt nyt niveau – og det gør den stadig i dag. Der er noget over det at bære hat, som straks får dig til at skille dig ud, og får dig til at se mere selvsikker ud. Den er spottet på alle vores ynglings fashionister og trendsættere og er med til at give dig lidt ekstra ’je ne sais quoi’. Hvis du ny inden for denne trend, så hold dig til subtile farver såsom; sort, grå og sortbrun. Du kan sætte den sammen med alt lige fra jeans, t-shirt og ankelstøvler til miniskørt med læderjakke. Vores bedste tip er at holde det simpelt.

 

En ekstra ordninær taske

 

”Jeg har ikke brug for andre tasker” –sagde ingen fasionister nogensinde! De berømte runways til SS17 blev oversvømmet med lyse farver og anderledes smarte designs. Se om der ikke er et fedt design, som passer til din mode, og lad tasken gøre arbejdet med at tage dine hullede jeans og t-shirt til det næste niveau.

 

Spejl solbriller

 

Intet kan gøre dit weekend outfit federe end spejl solbriller, som fås i et utal af farver. Denne stil er alsidig og sjov, du skal bare sørge for at vælge den rigtige nuance og form, som passer til dit ansigt.

 

Slippers og mules

Just a fab Saturrrrslay 😍✨💖 @thefashionmuse_ ⠀ Style: Swirl-69

A post shared by Qupid (@qupidshoes) on

Denne stilart har virkelig gjort noget ved moden inden for fodtøj. På trods af kontroverser i de tidligere dage, så ejer alle fashionister nu et par. Udover at være yderst behagelige at gå rundt i hele dagen, så passer de også til halvdelen af din garderobe. Mules med tykke hæle kan du både shoppe i og en tur i byen med veninderne, mens et par slippers med dristigt design, frynser eller pels vil give dine højtaljede jeans en overhaling.

 

Bomberjakker

 

Sportsoutfittet har domineret store dele af modebranchen de seneste par år, og bomberjakker er en af vores favoritter. Når du skal eksperimentere med dit outfit til weekenden er bomberjakken ideel, uanset om du tager den over en kjole, til et par bukser eller et miniskørt, så vil den fuldende dit look. Rul ærmerne op, eksperimenter med korte og lange versioner, for at finde ud af hvilken en der passer bedst til dig. Hold dig fra de tykke udgaver, og find nogle med blomstermønster, broderier og du vil få et forårs – og sommerlook.

 

Chokers

Uanset om det er en guldkrave, tykt fløjs design, har rhinsten eller med blondeudskæringer, så er chokers fashionisternes foretrukne valg i øjeblikket. Prøv det både til dit dags- og aften outfit i weekenderne. En choker giver både et råt og feminint udtryk på samme tid. Vi elsker en choker sammen med en bomberjakke, et par slim jeans samt et par ankelstøvler til at fuldende et afslappet aften look.

 

Bland og match de forskellige accessories for at få et unikt udseende, der vil gøre din stil til weekenden perfekt. Køb dem i dine ynglings forrentninger såsom Nordstrom Rack, Shopbop, Bloomingdales og mange flere via DubLi.com og få Cash Back på alle dine køb.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)