Solskinsdagene fra sommeren 2017 er ovre, og året er snart omme. Vi nærmer os den bedste tid på året; de festlige måneder og shopping sæsonen. Spændende tider betyder at du får brug for al den energi du kan få, og vi har opdaget nogle lækre energirige drinks, du kan lave derhjemme, når du er i humør til lidt lækkert at drikke.

Peanut Butter Smoothie

Saltede nødder i en smoothie lyder måske ikke så spændende – men den er ikke kun lækker i smagen, den kan også gøre dig mæt og virke som et måltid, og så passer den også sammen med de fleste salte snacks.

Proteins drik vs. Erstatning af Måltid

Rene proteindrikke, såsom proteinpulver, er designet til muskelgendannelse og vækst. Alternativt indeholder en drink, som fungerer som en erstatning for et måltid, alle makroer (protein, fedt, kulhydrater) plus andre vitaminer og mineraler, som din krop har godt af, og holder dig mæt indtil næste måltid.

Ingredienser:

 • 2 spsk ekstra chunchy jordnøddesmør (med lav fedt procent)
 • 200 ml mandelmælk
 • Rå honning til at smage til (hvis du laver det til en person, der ikke kan lide smagen af honning, kan du erstatte det med en chokoladehasselnøds smør)
 • 1 spsk linfrø pulver

Metode:

 1. Blend alle ingredienserne sammen i din blender, afkøl herefter drikken, og nyd den iskold.
 2. At lave proteinrige drikke kan være sjovt, og utrolig velsmagende. Det eneste du behøver er en god blender, så du får mest muligt ud af hver drik. Køb din blender nu via Dubli.com og få Cash Back hver gang du handler. Sørg for at have alle ingredienserne hjemme, så de er klar til at blive blendet, når du har lyst til noget lækkert.

 

Virgin Ice-Splice

Nogle drikke er ekstra spændende, fordi de kun kræver et enkelt shot af din ynglings smag for at blive til virkelighed, og er en delikatesse du kan servere for dine gæster.

Bekæmp Vintervægten

I takt med at vejret bliver koldere, fungerer din krop som din naturlige isolering, men da vi nærmer os sæsonen med julefrokoster og andre fester, og det måske ikke lige kropsisolering, du ønsker at have mest af. Hvis du tilføjer nogle Meyer citroner til denne lækre kolde forfriskning, vil din forbrænding stige og samtidig udskilles toksiner fra din lever.

Ingredienser:

 • 200 ml kokosmælk
 • 150 g frisk, finhakket ananas
 • 23 knuste mandler
 • 2 mynte blade, finhakket (valgfrit)
 • 1 kop is

Metode

 1. Blend ananas og mynte med 100 ml kokosmælk, indtil ananassen er helt nedbrudt.
 2. Tilsæt isen og blend indtil isen er knust.
 3. Tilsæt de sidste 100 ml kokosmælk og blend i 5 sekunder.
 4. Serveres i et køligt glas.

 

Daddel og Banan Smoothie

Tarzan var kommet forbi hvis han vidste at du serverede sådan en smoothie!

Hvorfor skal man spise bananer?

Bananer er en fremragende kilde til fiber, og når du starter dagen med en banan, giver du din krop det glykogen, den har brug for, for at få energi. Ved at få glykogen fra bananer, vil din krop ikke stjæle det fra dine muskler.

Ingredienser:

 • 5 Medjool dadler, uden sten og hakket
 • 1 moden banan
 • ¼ kop knuste valnødder
 • 200 ml mandelmælk
 • Rå honning til at smage til med
 • Kanel

Metode:

 1. Blend 100 ml mandelmælk, dadler og mandler, indtil det er blevet til en flydende masse.
 2. Tilsæt bananen og den resterende mandelmælk. Blend.
 3. Smag til med honning.
 4. Serveres i et kølet glas og drys med kanel.

 

Mancado

Disse forskellige smage blendes sammen for at skabe den perfekte blanding af smag. Den går godt til en let salat, så du kan nyde et vitaminrigt måltid.

Avocado juice: sjov fakta

Mange sprog oversætter avocado mælk til avocado juice, fordi at en drik fremstillet af en frugt er en juice, og avocado er en frugt.

Ingredienser:

 • 1-2 modne avocadoer, skallen fjernes, og hakkes i stykker
 • 2 mango, blød, skin fjernet, hakket i stykker
 • 200 ml mandelmælk

Metode:

 1. Bland alle ingredienser sammen, indtil det bliver en ensartet flydende masse. Tilsæt mere mælk, hvis væsken er for tyk.
 2. Servering er ikke alt – men en flot servering vil helt sikkert gøre din drink meget mere indbydende, især når du serverer for dine gæster. Forkæl dig selv med nogle nye smarte glas fra dit yndlingsmærke – og du kan få Cash Back på alle køb foretaget via Dubli.com.

 

Choco-Guaco Smoothie

Denne frække-men-lækre smoothie vil huske dig på at du har smagsløg – og så indeholder den endda langt mindre sukker end andre drikke, men smager meget bedre.

Sundhedsmæssige fordele ved naturlig organisk kakao

Du forbinder måske kakao med en sød, indpakket chokolade. Og selvom chokoladebønner laver chokolade, så er det betydningsfulde ord i navnet, ”bønne”. Bønner er en fremragende kilde til jern, calcium, magnesium og er fyldt med antioxidanter.

 

Ingredienser:

 • 2 modne avocadoer, skallen fjernes, og hakkes i stykker
 • 200 ml mandelmælk
 • 2 tsk rå kakaopulver
 • Rå Honning til at sødes med efter smag

Metode:

 1. Blend alle ingredienser sammen, indtil der dannes en flydende masse.
 2. Køles ned og serveres derefter iskold.

 

Kaffe Date

Server den med marcarons og du har bragt en kaffebar ind i dit hjem – en langt mere overkommelig café oplevelse.

International kaffedag

Kaffe er blevet til så stor en del af mange menneskers liv at den har fået sin helt egen dag. Den 1.oktober hvert år fejres den internationale kaffedag. Den bliver serveret varm, kold, iced, i kager, i kopper, i saucer, i shots, fra Amerika til Abu Dhabi, og overalt lige fra sin sundhed, smag og sociale fordele.

Ingredienser:

 • 1,5 tsk kaffe
 • 150 ml mandelmælk
 • 1 kop is
 • Rå honning efter smag

Metode:

 1. Blend is og kaffe, indtil isen er brudt ned. Tilsæt mælk og honning. Blend det sammen, men ikke for meget, da du ikke ønsker at isen bliver vand.
 2. Klar til at lave denne drik til en super drik? Matcha bliver tilføjet til dagligvare lister over hele verden for sine superfood fordele – og det kan næsten tilsættes enhver opskrift, du kan komme i tanke om!

 

Det er en knockout

En kraftfuld drink, der er velsmagende, sund og energidrevet, er en drink, der er værd at lave.

Safran

Denne mix af en drink omfatter den lækre, men dyre safran. Safrann er et blomsterekstrakt fra Sydvestasien, der har været brugt i århundreder i asiatiske og mellemøstlige køkkener, og det bruges også som en holistisk behandling til depression, menstruationssmerter, søvnløshed og mange andre sundhedsmæssige problemer.

Ingredienser:

1 tsk kardemomme pulver

1 tsk kanelpulver

Knivspids safranpulver

5 ml vanilje essens

200 ml mandelmælk

50 g havregryn

20 knuste mandler

5 knuste valnødder

1 spsk rå honning

 

Metode:

Hurtigt og simpelt: Tilsæt alle dine ingredienser i din blender og blend indtil det er en flydende masse og det er begyndt skumme.

Pynt med en knivspids safran og server.

Efter en lang sommer er det tid til at forberede sig på at gå den kolde og travle årstid i møde. Du skal bruge alt den energi, du overhovedet kan få. Lav dig nogle lækre drinks så du vil få overskud til alt det der skal gøres. Hvis du foretager alle dine indkøb online, vil det spare dig for endnu mere energi, og hvis du shopper via Dubli.com vil du få Cash Back på alle dine køb, og du vil få råd til endnu mere. Nyt inden for online shopping? Tjeks disse ”Dos and Dont´s” ud for at blive en shopping pro.

(Visited 26 times, 1 visits today)