Det siges at ”Djævlen findes i detaljen”, og når det kommer til de fleste ting her i livet, så er det dét vi fokusere mest på. Det er også detaljen, der er nøgleordet, når man skal skelne Apple Macbbok og ASUS Zenbook 3 fra hinanden. Når du skal finde en bærbar computer, er det nemt at blive forvirret over forskellene. For nogle er vægten afgørende, for andre er det processorhastigheden der betyder noget. Selvom de begge to er virkelig seje, og har hver deres særprægede styrker, så er det ikke altid nemt at vælge den ultimative bærbar. For at gøre det lettere for dig, giver vi dig her en sammenligning af de to.

Apple MacBook

Det er ikke en air. Det er ikke en Pro. Det er en Macbook.

ASUS Zenbook 3

Den er lavet for at sætte nye standarder, og det understøttes af en massiv kampagne som skal øge bevidstheden om, hvad den tilbyder. Den er designet med den hensigt at være den bedste.

Vægt:

Da det ikke længere er 1995, forventes det at ingen af dem vejer 5kg, men derimod forventes det at de er så lette som muligt. Begge bærbare vejer næsten det samme, men ASUS vejer stadig lidt mindre end Apple.

ASUS ZenBook 3 910g
Apple MacBook 920g

 

Størrelsen har betydning

Det er en bærbar, og derfor skal den let kunne glide den i en taske eller rygsæk. Endnu engang er størrelserne næsten det samme, og er nogle af de mindste der er tilgængelige på markedet.

 

ASUS ZenBook 3 29,59 x 19,12 x 1,19 cm
Apple MacBook 28,04 x 19,65 x 0,35-1,3 cm

 

Farve muligheder

At kunne vælge en bærbar, som passer til din personlighed, er en spændende mulighed, når du skal ud og finde en ny. De smukke farver gør de nye bærbare endnu mere sjove. Du betaler ekstra hvis du vælger ASUS Royal Blue, men så får du også et smart matchende tastatur med. Er det dét værd? Det er op til dig!

 

ASUS ZenBook 3 Rose Gold, Quartz Gray, Royal Blue
Apple MacBook Rose Gold, Space Gray, Guld, Sølv

Skærm, jo større, jo bedre?

Betyder størrelsen alt? Eller er kvaliteten det vigtigste? Apple har ry for at lave kvalitetsskærme, så det er ikke overaskende at de viderefører dette til deres Macbook.

 

ASUS ZenBook 3 1920 x 1080 pixels
Apple MacBook 2304 x 1440 pixels

 

Ydeevnen er nøgleordet:

Styrken som maskinen skal yde, kan være det vigtigste, når du skal have ny bærbar. Detaljerne er igen meget ens, men ASUS’ ydeevne er blevet målt til at være lidt bedre end Macbooks.

 

ASUS ZenBook 3 Core i5 7th Generation Kaby Lake CPU, 8GB of RAM and a 256GB SSD
Apple MacBook Core m3 processor, 8GB of RAM and a 256GB SSD

 

 

Skru op for lyden:

Uanset om du lytter til musik, taler med din ven over Skype, eller lytter til et universitets foredrag, så er god lydkvalitet et must. Apple Macbook har en højere lydstyrke, men ASUS Zenbook 3 har flere højtalere, som giver en mere afrundet lyd, fremfor en høj lyd.

Webcam:

 

Begge bærbare har kameraer med lav opløsning og fremadvendte kameraer. ASUS Zenbook 3’s kamera giver et klarere billede end Apple Macbook, men nogle foretrækker den mindre præcise effekt for kameraer, når den anvendes tæt på ansigtet.

 

Porte:

 

Formålet med de små ’books’ er at give en brugervenlig bærbar enhed –så derfor har disse bærbare kun 1 USB C-port, som også bruges til opladning. Dog leveres ASUS Zenbook 3 midlertidig med en multiadapter (den skal du købe separat til Apple Macbook).

 

Batterilevetid

 

Når opladeren og USB er den samme port, så er det vigtigt med en god batterilevetid (hvis du har brug for USB-porten til at forbinde din smartphone eller ekstern lagring). Hele ideen med den lille bærbar er ikke at skulle slæbe rundt på alt for meget, og derfor ville det heller ikke give mening, hvis du skulle have din oplader med rundt alle steder. Macbook tilbyder en times ekstra batterilevetid, hvilket gør en verden til forskel for dem, der er på farten. Hvis 8 timer er nok til dig, så er det næsten hip som hap, hvad du vælger.

 

ASUS ZenBook 3 7-8 timer
Apple MacBook 2016 8-9 timer

 

 

Penge vs Brand:

ASUS ZenBook 3 er mere pris overkommelig end Apple MacBook.

 

Lad os opsummere, så det er lettere for dig at vælge:

 

Features Asus Zenbook 3 Apple MacBook 2016
Vægt X X
Størrelse X X
Farver X X
Skærm X
Ydeevne X X
Lyd X X
Webcam X
Porte X X
Batteri X
Pris X
Total 8 8

 

Og vinderen er…. Dig! Begge muligheder er eksemplariske, og har begge sine fordele, alt hvad hvad dine kriterier er. Uanset hvilken bærbar du ender ud med, så sørg for at shoppe via DubLi.com, hvor du får de bedste besparelser og Cash Back på alle dine køb. Som DubLi VIP medlem kan du få endnu mere Cash Back, så sørg for at opgrader dit medlemskab, så du altid får den bedste pris.

(Visited 24 times, 1 visits today)