Uanset om vi kan lide det eller ej, så går sko ind og ud af moden, bliver slidte eller også mister de bare deres appel, og derfor er shopping efter nye sko en realitet, vi alle står overfor. Mens nogle elsker at shoppe mere end andre, så er nøglen til et par holdbare sko, at vide hvilke par man skal investere i. Når det gælder sko er mulighederne enorme, lige fra hæle til oxford, sneakers og endda til tøfler. For at hjælpe dig har vi lavet en liste over 3 par sko som mænd og kvinder har brug for og som er en investering værd.

Aften sko

Mænd:

Oxford, brogues eller monks passer godt til jakkesæt og vil få dig til at stå skarpt. Et par flotte loafers kan også være det der skal til for at fuldende dit look. Du kender din stil bedre end nogen anden, så vælg et par som vil fuldende dit aftenoutfit. Hvis du er typen der godt kan lide at eksperimentere, så prøv noget uventet såsom et par velour loafers i en dyb farve. Som med alle andre sko skal pasformen være den rette, for at sikre at du kan nyde din aften. Husk det ikke er alle sko, der har den samme størrelse, så prøv skoene inden du køber dem. For at få et mere luksuriøs look, så gå efter mørkere toner og kvalitet, fordi disse sko vil give et godt førstehåndsindtryk, når du er ude om aftenen.

Når man leder efter et par herresko i god kvalitet, kan der være langt imellem de gode tilbud. Tjen 10% Cash Back når du shopper sko fra Shoes4Gentlemen’s VIP lounge, de sælger luksuriøse business sko i italiensk stil. Hvis du endnu ikke er VIP-medlem kan du blive det hurtigt og nemt. Skoene fra Shoes4Gentlekmen er designet til fremtrædende individer, og skoene giver en følelse af magt og komfort, og uden at kontoen bliver tømt. De er kun tilgængelige i Europa og tilbuddet vil forbedre en hver mands stil og give ham et raffineret udseende, der bliver komplimenteret ved enhver lejlighed. Du kan nemt og enkelt blive VIP-medlem via DubLi.com, som vil hjælpe dig med at spare penge på alle områder i dit liv, lige fra rejser til shopping, på restauranter, underholdning og meget mere.

Kvinder:

Kvinder der elsker sko, ved hvad det vil sige at have en god aftensko. Til arrangementer er det nødvendigt at have de rigtige sko på, der kan bære dig gennem aftenen og som samtidig giver komplimenter. Selvom den højhælede stilet ser flot ud, kan det give nogle udfordringer i løbet af aftenen, især hvis du skal danse, gå eller stå meget. En sko med en tykkere hæl er alle pengene værd. Den vil bærer dig gennem hele natten og du vil føle dig komfortabel mens du stadig er stilfuld. Vær forsigtig med materiale som silke eller ruskind, da de er svære at rengøre, hvorimod uld eller faux læder kan give dig det dyre udseende uden at have en krævende vedligeholdelse.

Til hverdag

Mænd:

Det kan virke simpelt at shoppe sko til mænd, men det kan have nogle faldgrupper som man skal passe på. Dagligdags sko til mænd kan være sneakers, støvler og endda sandaler. Et godt valg til et par kan være et åbent par chukkas, casual oxfords eller sejlersko, hvor det er detaljerne man ofte går skævt i. Vælg her en lysere tone for at undgå at se for seriøs eller være overdressed –vælg solbrun, kamel eller endda hvide.

Kvinder:

Damer, vi ved at der kan komme mange forskellige typer af sko i spil i dagligdagen, men for at vælge et par der holder længe, så vælg et par klassiske. Espadrilles, ballerinaer og loafers er gode investeringer fordi de kan gå til de fleste outfits og kan fuldende dit look. Lyse nuancer og lette materialer er med til at reducere ubehag og holder dine fødder glade hele dagen lang.

Must-haves sko til kontoret

Mænd:

Nu er dette ikke en dagligdags kontorsko, men snarere en som passer til særlige frokoster med potentielle kunder, eller til en præsentation for chefen. Grundlæggende for kontorsko, afhængig af hvor du arbejder, er ret tydelige. Derbies, brogues og monks er gode til hverdagene, men på de dage hvor de skal vise dit bedste, skal du vælge en mørkere tone oxford eller derby. Ved denne type sko skal du være opmærksom på sømmene, farven og pasformen for at sikre at de holder længe, ikke giver vabler, eller let bliver beskadiget eller ridset.

Kvinder

Når du er på kontoret til daglig fungerer et par flade sko fint, men på de dage hvor der er præsentationer har du brug for et ekstra boost. Vælg her en sko med en lille hæl, eventuelt en slingback. Selv en lille hæl vil ændre din kropsholdning, give dig selvtillid og få dig til at se mere professionel ud. Afhængig af din arbejdsplads, kan du lege lidt med forskelligt materiale, f.eks. tweed, eller fløjl som er in lige nu. Det er dog bedst at spille det sikre kort og vælge en laklæder i grå, nude eller mørk tone. Ligesom med andre sko, skal du sørge for at hælen ikke bliver for tynd, da du hermed får en bedre balance og du får ikke ondt i fødderne og får vabler.

Når det drejer sig om sko, er ingen par ens, så tag derfor din tid når du vælger et par. Husk det grundlæggende med at prøve skoen først og ikke bare købe det, der ser bedst ud. Hvis du vil have de bedste sko til den bedste pris samt Cash Back på alle dine køb, så shop via DubLi.com og optjen DOBBEL Cash Back på dit næste par sko!

(Visited 24 times, 1 visits today)