Du har på nuværende tidspunkt sikkert hørt om udtrykket Cash Back, og spekuleret over om det er værd at prøve via DubLi.com. Online shopping via DubLi.com er en nem måde at spare penge på produkter, som du normalt shopper. Du sparer ikke kun penge med kuponer og gratis fragt hos de største og bedste internetbutikker, du kan også få Cash Back hver gang du handler. Sådan får du altid en god handel. Hvis du endnu ikke bruger en hjemmeside, som tilbyder Cash Back, så betaler du meget mere end du burde.

Sådan sparer smart shopperne penge

DubLi.com er dedikeret til at gøre din shopping så omkostningseffektiv som overhovedet muligt. Sådan virker Cash Back: DubLi.com er en global hjemmeside med mere en 12.000 forskellige brands, lige fra Nike til Hotels.com til Walmart. Hver gang vi giver dem en kunde gennem DubLi.com deler de en provision med os. Vi deler herefter provisionen med dig i form af Cash Back. Forestil dig at gå ind i en butik, og når du skal betale, så giver de dig 10% af beløbet tilbage, helt uden at du skal gøre noget. Forestil dig hvor fantastisk det ville være –det er det vi gør.

Du tænker sikkert, ”det er jo ikke så simpelt?” – det forsikrer vi dig, at det er. Du tilmelder dig gratis, vælger din favoritbutik –vi har gjort det nemt og simpelt for dig – og så sender vi dig direkte hen til den valgte butiks hjemmeside, hvor du handler som du plejer. DubLi.com vil spore dit køb, og når butikken bekræfter dit køb, vil din Cash Back blive tilbagebetalt i kontanter til dit Dashboard. Når vi modtager provisions betalingen vil din Cash Back status stå som ”Afsluttet” og står herefter til rådighed.

Hvad er det næste? Læn dig tilbage og se pengene blive overført, og når du vil have dem stillet til rådighed, sendes de direkte til dit DubLi Debit MasterCard, Paypal eller Paytm-konto (kun Indien). Så let er det.

Virkningsfuld kombination: Kuponer PLUS Cash Back

Det er ikke slut endnu. Der er faktisk endnu en mulighed for at spare flere penge. Du sparer ikke kun penge med Cash Back, du har også adgang til flere millioner af tilbud fra vores butikker. Mange af vores butikker tilbyder kuponkoder, rabatter eller gratis fragt, når du handler hos dem, og det får du oven i din Cash Back. For at gøre din indkøbsoplevelse ekstra givende bliver du automatisk opgraderet til Premier-niveau, hvis du tilmelder dig i dag. Det betyder at du i de næste 3 måneder vil få DOBBELT CASH BACK på alle dine køb –det er vores gave til dig.

Her er et eksempel: hvis du bestiller din næste ferie via DubLi.com for $1500 fra dit favorit rejseselskab, og bruger en 10% DubLi-godkendt kupon på dit hotelophold som giver 3% i Cash Back, vil du spare $150 samt få $40,5 i Cash Back. Da vi lige nu giver dig DOBBELT OP på Cash Back på Premier Niveau vil du i alt spare $231. Med andre ord, vil du kunne nyde din ferie for kun $1269.

For de af jer, der leder efter endnu flere besparelser, har vi den helt rigtige pakke til: Bliv medlem af vores VIP Lounge og få adgang til eksklusive tilbud, ekstra kontant besparelser og meget mere.

Så uanset om du planlægger at bestille en rejse, shoppe den nyeste mode eller smartphones, så skal du bare logge ind på DubLi.com, inden du shopper. Hvad er mere givende end at blive betalt for at shoppe… Rejs som en professionel med vores 5 tips til at spare penge på rejser.

(Visited 31 times, 1 visits today)