Det øjeblik hvor du ser fantastisk ud og er klar til at indtage dagen, kun for at finde ud af, at du er løbet tør for parfume – dagen er officielt ødelagt! Dette kan undgås ved at have dufte som er perfekte til dig, så du aldrig glemmer at få fyldt op. Få mere at vide om hvad din duft er, og hvilke dufte, der er dette års hotteste sprøjt!

Sådan finder du den perfekte parfume

Du kan blive tiltrukket af en bestemt duft fra flere kilometers afstand, og styre direkte uden om dem du ikke kan udstå. Nøglen til det hele handler om noter og typer.

Noter

Noterne er de essentielle olier/ingredienser som parfumen består af. Der findes 3 noter der udgør en parfume: topnoter, hjertenoter og bundnoter.

Tip: læs noterne på dine ynglings dufte for at kunne lave et tilbagevendende køb.

Top noter

Top noterne er den umiddelbare duft som dominerer de første par minutter, og er den som fanger din opmærksomhed. Top noter er ofte frugt, urt eller citrus dufte.

Hjerte noter

Når top noterne er ved at fordampe kommer hjerte noterne frem, det er primærduften og parfumens personlighed. De bliver typisk på huden i 2-3 timer og det er dem der dufter tydeligst. Hjerte noter omfatter ofte kanel, muskatnød, koriander, jasmin, rose og citrongræs

Bundnoter

Når alle molekylerne fra top noterne fordampet følger bund noterne og bliver på huden i omkring 5-6 timer og giver duften dens vedvarende dybde. I nogen tid blander de sig med hjerte noterne. Bund noterne omfatter vanille, moskus, cedertræ og sadeltræ.

Typer

At tage den første og bedste flaske er ikke nogen god ide. Der er forskellige typer parfume, hvis navne du uden tvivl har set før, og disse navne fortæller dig, hvad du kan forvente med hensyn til varighed.

Eau de Toilette: en let duft der nemt kan vaskes af din hud og tøj, og som ikke holder hele dagen igennem.
Eau de Parfume: En duft med et stærk oliekoncentrat, der varer i flere rimer.
Den store forskel på de to er ganske enkelt at Eau de Toilette indeholder mere vand, hvor Eau de parfume har et højere koncentrat af parfume.
Disse er kun en guide til at forstå parfumer. Den ultimative bedste måde at finde den parfume som passer til dig, er at teste dem på huden, da duftene arbejder forskelligt alt efter, hvem der prøver dem.

Prøv noget frisk! Tag et kig på disse nye dufte –og glem ikke at tjeen Cash Back, når du handler på DubLi.com

Til hende

Black Opium, Yves Saint Laurent

Eau de Parfum

Black Opium, YSL, er en vildt vanedannende, sød og sensuel duft inspireret af Paris’ glamrock’s natteliv. Dette er duften som får hovederne til at vende sig efter dig.

Noter inkluderer: Kaffebønne, sandeltræ, vanille og appelsinblomst

Marc Jacobs, Decadence One Eight K Edition

Eau de Parfum

Denne rige og dekadente parfume er en eksklusiv duft, inspireret af flydende guld, og den er designet til at blive båret af dem, der elsker luksus og glamour.

Noter inkluderer: italiensk blomme, safran, iris blomst, bulgarsk rose, jasmin sambac og oris

Kan du lide duften af det udsøgte safranekstrakt? Derudover smager det også dejligt. Gennemse disse sunde forfriskninger for at finde lækre drikkevarer som indeholder safran

Viva La Juicy Sucre, Juicy Couture

Eau de Parfum

Denne duft blev inspireret og designet til de sødeste iblandt os, til dem der foretrækker at spise desserten først og altid sætter lykke og smil i forreste række.

Noter inkluderer: mandarin, ribs, ferskennektar, jasmin, appelsinblomst.

Estee Lauder Moderne Muse Nuit

Eau de Parfum

Den nyeste tilføjelse til familien Modern Muse er Modern Muse NUIT – en duft inspireret af den mystiske rigdom og dekadente luksus om natten. Denne duft er glamourøs og vanedannende.

Noter inkluderer: den dyrebare Amber og sensuel Musk

Elizabeth Arden White Tea

Eau de toilette

Inspireret af den enkle glæde, der følger med det første sip af en kop te. Elizabeth Arden White Tea er en forfriskende, fredelig duft, der vil holde dine dage beroligende og enkle.

Noter inkluderer: Hvid te, mandarin, clary salvie, hvid bregne, havbrise akkord, rose, musk og rav

Til ham

L’Homme Prada

Er du til en duft der er lige til kanten? Så er du med på Prada’s duftfilosofi. Ren, frisk og enkel, mens de repræsenterer dagens mand.

Noter inkluderer: Iris, rav, neroli, geranium og patchouli

Armani Code Profumo

Eau de Parfum

Leder du efter den berømte duft, der stiger dig til hovedet og stjæler rampelyset? Armani Code Parfume er hvad du har ventet på. Det er en stærk, træagtig, sexet duft, der kan tænde op under dine sommernætter.

Noter inkluderer: Grøn mandarin, grønt æble, kardemomme, lavendel og rav

Le Mand Popeye Eau Fraiche af Jean Paul Gaultier

Eau de toilette

En stærk og frisk duft som navnet antyder, Le Male begynder med en sød duft og efterfølgende føles som en akvatisk aura, som du kan bære på alle tidspunkter af dagen.

Noter inkluderer: Vanilje, salvie, neroli, mynte og aldehyder

Han har duften af magt, men har han skoene der passer til? Enhver mand har brug for smarte business sko til at definere sin stil.

Paco Rabanne Invictus Aqua

Eau de Toilette

En frisk, sexet og maskulin, træagtig, sød, saltet og akvatisk duft som passer både til dag og nat performance. Dette er en 2016-udgivelse, der kom til live i sommeren 2017.

Noter inkluderer: Pink peber, ambergris, gule træ og guaiac træ

Har du fundet den duft der definerer dig? Bestil den online nu fra din foretrukne butik via DubLi.com, og tjen Cash Back på dit køb. Din sæson venter på din duft –lad den ikke blive stående på din huskeseddel. Mange sundheds- og skønhedsbutikker på DubLi.com har de lækre dufte til rådighed for onlinekøb lige nu. Alt du skal gøre er at logge ind på din DubLi.com-konto, eller deltag gratis i dag og shop alt hvad du behøver for at blive klar til denne sæson, samtidig med at du tjener Cash Back på alle dine køb.

(Visited 17 times, 1 visits today)