Efter at onlineshopping for alvor har slået igennem, har det banet nye veje for nye vaner, og der er samtidig også opstået nye besparelsesmuligheder. Det er nu muligt at få forkælet sin ”champagnesmag” på et ”øl budget”. Onlineshopping indeholder alt hvad du kan tænke dig, lige fra tøj og sko til medicin og mad.

For shopaholics betyder det, at deres behov kan fodres 24/7 med blot et enkelt klik. For børnefamilier sparer det dem for en hektisk tur i supermarkedet med skrigende unger, og hjælper dem samtidig med at spare ekstra på deres udgifter. Onlinebutikkerne har skåret det de kunne fra, så du kan få så meget ud af hver enkel krone. Er du klar til at finde ud af, hvordan man betaler mindre og stadig ser ud som en million. Vi deler her hemmelighederne bag at være en smart online shopper.

1. Få Cash Back, Bliv VIP Lounge medlem og shop under udsalg

Takket være udviklingen i onlinehandel, er shopping nu kun et klik væk. Når du beslutter dig for at handle på DubLi.com, får du adgang til mere end 12.000 af dine fortrukne brands, og Cash Back på alle dine køb. Inden du bliver opslugt af det online shopping univers, så hav en besparelsesplan med i tankerne.

Sådan gør du:

Shop på første klasse ved at opgrader din konto. Når du opgrader, tjener du ekstra Cash Back og får eksklusivt adgang til de bedste onlineshopping- og rejse kampagner.

2. Få fordelene ved fri levering

Fri levering er et af de store plusser, når du handler online. Og hvordan kan det så blive endnu bedre? Det er ikke bare gratis; fragt er blevet hurtigere end nogensinde før, så få dine indkøb leveret hurtigt uden omkostninger.

Sådan gør du:

Mange onlinebutikker har gratis forsendelse, og de der ikke har, har ofte perioder med gratis forsendelse. Tjek dine ynglings forretninger ud og undersøg deres leveringstilbud. Hvis du elsker en god handel, så kan du med fordel abonnere på vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af alle de gode tilbud.

3. Køb de seneste tendenser til en overkommelig pris

Mange af dem, der ser ud til at have det bedste af alting, er bare bedre til at shoppe og style. En halskæde, som du har set en berømthed have på, behøver ikke ruinere hele din økonomi. Lav noget reseach og find nogle mærker, som sælger et lignende produkt. Ved at indsamle nogle forskellige lækre ting kan du style dine outfits og skabe en lang række forskellige udseender.

Sådan gør du:

Start ud simpelt: Køb et par loafers, som du kan have på til alt. De er ideelle til et cafebesøg, til en shoppingtur og endda til drinks ved poolen på din ferie (som du selvfølgelig har reserveret via DubLi.com og fået store besparelser).

4. Præsentation og selvsikkerhed

Det handler ikke om hvad du har i din garderobe, men om hvordan du styler det. Du kunne have et lookalike designer tørklæde på og en kjole du havde købt på udsalg. Det der betyder noget er, hvordan du præsenterer dig selv og den selvsikkerhed du udviser.

Sådan gør du:

Indtryk bliver skabt gennem detaljer. Start med de små ting –gør noget nemt lige nu: Hæld fx sodavand op i et glas i stedet for at drikke af flasken. Du kan også med fordel begynde at inkorporere de nyeste indretningstendenser, for at afspejle en god smag.

5. Gå et trin ned –alt hvad du behøver er inden for rækkevidde

Hudpleje, hårpleje og skønhedsprodukter er ofte dyre og svære at få råd til på et lille budget. Næste gang du er ude og kigge efter disse produkter, så vær opmærksom på detaljer og ingredienser. Læs etikkerne for at se, hvad dine yndlings produkter indeholder, og du kan måske finde af ingredienserne derhjemme, eller købe dem billigt andre steder.

Sådan gør du:

Mange hårprodukter indeholder kokosolie. Køb en flaske ren kokosolie, og giv dit hår en ordentlig tur i weekenden, og det vil stråle om mandagen –til ingen penge!

6. ”Sikkerhedslisten”

Lav en liste over alle de basic produkter, der er nødvendige hver måned –det er din ”sikkerhedsliste”.

Hvis du er afhængig af shopping og er bange for at bruge alle dine penge i starten af måneden, kan ”Sikkerhedslisten” hjælpe dig, så du ikke lige pludseligt står uden deodorant. Listen lever op til sit navn, da den lister alt det du har brug for i din hverdag –herunder alle dine grundlæggende behov, lige fra ansigtsvask til friske frugter.

Sådan gør du:

Når du ser at nogle af produkterne fra din sikkerhedsliste kommer på udsalg, så køb ind til hele måneden. Hvis du allerede har mange af varerne hjemme, skal du ikke stå og mangle det sidst på måneden–forudsat at du har taget dig af dine faste udgifter og regninger først ;).

7. Vedligehold det du allerede ejer

Det ser indlysende ud, men det er nemt bare at ’smide alt vasketøjet i maskinen’ eller gå i seng uden at fjerne makeup. Det er vigtigt at værdsætte og få den største værdi ud af det du allerede ejer eller har; det forlænger tingenes levetid og du vil værdsætte det meget mere.

Sådan gør du:

Dediker en dag i weekenden, hvor du ser på alt det, du har stående i skabet. Gå igennem det du har, og se om nogle af dine ting har brug for at blive frisket op. Rens dine makeup pensler –det vil være som at få et helt nyt sæt, og du har sparet penge, som du kan bruge på andre ting.

Alle ønsker at leve sig som en konge, og nu kan det ske på budget! I stedet for at have 10 hjemmesider åbnet, skal du bare logge på DubLi.com –den er nem at bruge, problemfri, og giver dig adgang til mere en 12.000 mærkevareforretninger over hele verden. Du kan maksimere dine besparelser ved at samle tilbud, kuponer, promo koder, gratis fragt og Cash Back. Når du lærer at tjene Cash Back, har du flere penge end da du startede!

(Visited 21 times, 1 visits today)